No juhlat tuli ja meni..Viime postauksessa ihmettelin kovaa vauhtia kohoavaa kakkupohjaa. Kohosi sitten tyylikkästi reunojen yli niin,että vuoasta irroitettaessa pohja lähti repeämään.. ja kaiken yrityksen jälkeen kakku koottiin kaupan valmispohjasta! Kylläpä otti päähän,kuitenkin isän synttärit ja menin sähläämään.

Enivei,kakku oli oikein herkullinen ja mietin että teenkö enää koskaan itse pohjia. Maku oli hyvä ja kakusta tuli mukavan tasainenkin

Välissä on purkki mansikkakermaa vaniljacreemijauheella tukevoitettuna,mantsikkahilloa,tuoreita mansikoita ja tavallista vispiä+samaa creemijauhetta. Kostutin maidolla+vaniljasokrulla.

 

Päällä samaa vispiä,josta tuli hieman liian tönkköä ja siisti levitys olikin haasteellista. Tein sitten ihka ensimmäöiset marsipaaniruusut ja vielä lopuksi ajattelin spritsata kun oli niin tyhjän näköinen.

Ruusuihin olen suht tyytyväinen,lehdet tein kahvilusikkaa  ja koristelulastaa apuna käyttäen.

 

Mukavahan noita kakkuja olisi useammin tehdä niin harjaantuisi lisää..ja voipi olla että ensi vuonna on yhdet isommat pirskeet joihin pääsen kakkuja tehtailemaan =)