Tästä tämä sitten lähtee. Ihka ensimmäinen marsipaanikakku,mutta ei kylläkään viimeinen Pohjana toimi 3-munan kakkupohja,periaatteella kaikkea samanverran,leivinjauhetta 1,5tl. Puolet sokerista korvasin ruokokidesokerilla ja jauhoista puolet perunajauhoilla.
Edellisenä päivänä tein pohjan,ja täytin sitten ylös-alaisin samaan vuokaan jossa paistoinkin.Kostukkeena toimi Laitilan virvoitysjuomatehtaan sitruuna-limsa.Väliin tuli kaupan pussimousse,makuna mango-passion. Lisäksi tein itse kermavaahdosta ja appelsiininpaloista eräänlaisen vaahdon johon lisäsin 3-liivatetta.Sivelin myös Lemon curdia kerroksiin.
Hieman muuten jännitin,että lähteekö irti tuosta kun kelmu oli päässyt loppumaan,mutta hyvin se sieltä tupsahti
Kuorrutin kakun ensin voicremellä ennen marsipaania.
Ja tällainen siitä sitten tuli
Nuo pajunkissat on maitosuklaata ja tuota voicremeä. Ihan tyytyväinen olen näin ekaksi kertaa.Harmittaa kun koristeisiin oli jäänyt tomusokeria melko reilusti eikä kristallipulveri oikein päässyt oikeuksiinsa
Tässä kuva vielä tuosta sisuksesta,hieman tuli kosteahko mutta hyvän makuinen. Marsipaani olisi myös voinut olla ohkaisempi mut no.
Lisää tästä pääsiäis-ateriasta hieman myöhemmin
Kommentit