Tästä tämä sitten lähtee. Ihka ensimmäinen marsipaanikakku,mutta ei kylläkään viimeinenNauru Pohjana toimi 3-munan kakkupohja,periaatteella kaikkea samanverran,leivinjauhetta 1,5tl. Puolet sokerista korvasin ruokokidesokerilla ja jauhoista puolet perunajauhoilla.

Edellisenä päivänä tein pohjan,ja täytin sitten ylös-alaisin samaan vuokaan jossa paistoinkin.Kostukkeena toimi Laitilan virvoitysjuomatehtaan sitruuna-limsa.Väliin tuli kaupan pussimousse,makuna mango-passion. Lisäksi tein itse kermavaahdosta ja appelsiininpaloista eräänlaisen vaahdon johon lisäsin 3-liivatetta.Sivelin myös Lemon curdia kerroksiin.1238862826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieman muuten jännitin,että lähteekö irti tuosta kun kelmu oli päässyt loppumaan,mutta hyvin se sieltä tupsahtiHymy

1238862863_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kuorrutin kakun ensin voicremellä ennen marsipaania.

1238862917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ja tällainen siitä sitten tuliPusu

1238862961_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nuo pajunkissat on maitosuklaata ja tuota voicremeä. Ihan tyytyväinen olen näin ekaksi kertaa.Harmittaa kun koristeisiin oli jäänyt tomusokeria melko reilusti eikä kristallipulveri oikein päässyt oikeuksiinsaJalka suussa

 

Tässä kuva vielä tuosta sisuksesta,hieman tuli kosteahko mutta hyvän makuinen. Marsipaani olisi myös voinut olla ohkaisempi mut no.

1238863215_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisää tästä pääsiäis-ateriasta hieman myöhemminHymy