Näin on pääsiäisateriat syötynä,ellei sitten sukulaisten luona jotain tarjota pyhien aikaan.

Meillä ei lammas maistu,viime vuonna karitsaa yritin valmistaa mutta jotain meni vikaan kun taas se villan maku sieltä puski läpiKieli ulkona

Tänävuonna siis varmoilla eväillä. Kattaus näytti tälle

1238863008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä tarkempi kuva menusta(jonka väsäsin just ennen ruokailua..)

1238863039_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkuruoka: Yrttinen bataattisose-keitto krutongeilla

1238863109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pääruoka: sinappinen porsaanfilee,duchess-perunat ja värikäs salaatti. (joku unohti häslätessä kastikkeen) Onneks vain oma porukka pöydässä Nauru

1238863168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja jälkiruokana tietysti tuo pääsiäiskakku.

Meillä ei myöskään välitetä mämmistä/pashasta sen kummemmin joten pyrin värimaailman pitämään "pääsiäismäisenä".