Näin on pääsiäisateriat syötynä,ellei sitten sukulaisten luona jotain tarjota pyhien aikaan.
Meillä ei lammas maistu,viime vuonna karitsaa yritin valmistaa mutta jotain meni vikaan kun taas se villan maku sieltä puski läpi
Tänävuonna siis varmoilla eväillä. Kattaus näytti tälle
Tässä tarkempi kuva menusta(jonka väsäsin just ennen ruokailua..)
Alkuruoka: Yrttinen bataattisose-keitto krutongeilla
Pääruoka: sinappinen porsaanfilee,duchess-perunat ja värikäs salaatti. (joku unohti häslätessä kastikkeen) Onneks vain oma porukka pöydässä
Ja jälkiruokana tietysti tuo pääsiäiskakku.
Meillä ei myöskään välitetä mämmistä/pashasta sen kummemmin joten pyrin värimaailman pitämään "pääsiäismäisenä".
Kommentit